top of page
2992-01-KIT-e-01_Overview_R05.jpg
PROSJEKTET
Prosjektet er tilpasset stedets topografi med åslandskapet, vegetasjonen og områdets unike og luftige beliggenhet. Inntrukne fasadeliv og strategiske forskyvninger i etasjene bidrar til å oppnå romslighet og private arealer for de ulike leilighetene. Fasadene vil bestå av tre og store glassflater, som sammen med private hagesoner og store sjenerøse terrasser knytter boligene til landskapet og prosjektet til omgivelsene på en grønn og frodig måte. 

Fire 3 -roms, fra 73 kvm til 89 kvm

Fjorten 4-roms, fra 90 kvm til 124 kvm

Arkitektene fra Code Arkitektur har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen, som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen, Oslo og Nesoddlandet. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt, hvor du får leiligheter med villafølelse.

2992-01-KIT-i-13_C_H0302_living_dining_R05.jpg
2992-01-KIT-i-03_B_H0202_terrace_R03.jpg
2992-01-KIT-i-09_A_H0302_kitchen_R02.jpg

Diskret luksus på Båstad

med ekstra takhøyde og

store private utesoner

Asker sentrum er stedet der man har klart å beholde sjarmen ved å ha en rekke spesialbutikker og spisesteder på gateplan, - og stadig kommer det nye til. Her kan du rusle gatelangs og kjøpe ferske bakervarer eller blomster og kikke innom og se om det er noe nytt hos Caoz eller Haben. Det er flere små caféer, gode spisesteder og vinbarer, så du finner akkurat det du har lyst på.

Hagely ligger stille og rolig til, men samtidig bare rundt en kilometer til koselige Asker sentrum, og tar du andre veien er det omtrent like langt til båthavnen i Leangbukta. Lager du sirkelen enda litt større, når du populære turområder som Vardåsen, Semsvannet eller Konglungen, for å nevne noen.

 

Nyt svale kvelder med utsyn mot Oslofjorden, eller legg turen innom Asker sentrum for å oppleve livet.

Her bor du i rolige og grønne omgivelser, med kort vei til fjorden og alt Asker sentrum har å by på
KONTAKT
bottom of page