top of page

18 eksklusive og terrasserte leiligheter på Båstad i Asker
Salgsstart 14. -21. september!

Hagely ligger tilbaketrukket og idyllisk til i Leangveien 58 på Båstad i Asker. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard. Tomten er nå ryddet og ligger solrikt til med utsikt mot Oslofjorden med flotte felles- og private utearealer.

Prosjektstatus

Prosjektering

Meld interesse nå!

Salgsstart

14.-21. september 2021

Byggestart

4. kvartal 2021

Ferdigstillelse

Sommeren  2023

INFORMASJON OM SALGSSTART

Dersom du har meldt interesse for prosjektet vil du den 14. september få tilsendt alle salgsdokumenter som prisliste og tilgang til boligvelger, samt detaljert beskrivelse av salgsprosessen og gjennomføring av visning.

GettyImages-596568499.jpg
Prosjektet er tilpasset stedets topografi med åslandskapet, vegetasjonen og områdets unike og luftige beliggenhet. Inntrukne fasadeliv og strategiske forskyvninger i etasjene bidrar til å oppnå romslighet og private arealer for de ulike leilighetene. Fasadene vil bestå av tre og store glassflater, som sammen med private hagesoner og store sjenerøse terrasser knytter boligene til landskapet og prosjektet til omgivelsene på en grønn og frodig måte. 

Seks 3 -roms, fra 73 kvm til 89 kvm

Tolv 4-roms, fra 90 kvm til 124 kvm

«Hagely» er et prosjekt med særegenhet, spennende arkitektur og dempet uttrykk. I prosjektet er det syv 3-roms leiligheter og elleve 4-roms. Alle leilighetene får to bad, hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Store oppholdsrom, god takhøyde, høy kvalitet og praktiske løsninger. Ingen leiligheter er like -så her blir det noe for enhver smak. Flere av leilighetene vil få utsikt mot Oslofjorden, og fem av leilighetene vil i tillegg få private takterrasser med gode solforhold morgen som kveld.

Det vil også være flott utsikt mot fjorden og horisonten, fra prosjektets fellesområde, som ligger helt øverst ved åskollen. Det blir parkering i felles underjordisk garasje med heis i alle tre bygg. Her vil det også være avsatt plass til sykkelparkering i tillegg til privat bodareal.

Interiørdesigner, Gitte Ramstad, fra RCO interiørdesign har designet to stilfulle interiørkonsepter du kan velge blant, uten tillegg i prisen.


Priser fra 7.300.000,- til 14.850.000,-
2992-01-KIT-i-13_C_H0302_living_dining_R05.jpg

Arkitektene fra Code Arkitektur har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen, som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen, Oslo og Nesoddlandet. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt, hvor du får leiligheter med villafølelse.

Diskret luksus på Båstad

med ekstra takhøyde og

store private utesoner